De vogels beginnen weer te fluiten, de dagen worden langer en tussen de buien door valt er zo nu en dan een glimp van het zonnetje op de vangen. Kortom: heel veel mensen krijgen weer wandelkriebels. Veel liefhebbers gaan gewoon lekker op pad, maar dat is niet voor iedereen weggelegd. Stichting Welzijn Bergen wil voor deze mensen wandelmaatjes vinden en doet een oproep.

De stichting krijgt veel berichten binnen van mensen die graag eens een wandeling zouden willen maken, maar die er door verschillende redenen niet toe in staat zijn. Sommigen hebben een rolstoel, anderen weten de weg niet meer goed of ze vinden het niet prettig om alleen op pad te gaan. De stichting zoekt daarom wandelaars, die het geen probleem vinden om zo nu en dan iemand mee te nemen. Welzijn Bergen zoekt wandelmaatjes in de omgeving van Bergen, Bergen aan Zee, de Egmonden, Schoorl en Groet.

Ook mensen die niet zo fit zijn, zijn van harte welkom. De stichting is ook op zoek naar fanatieke theeleuten, gezellige kletskousen of spelletjes fanaten. Er zijn namelijk veel mensen die uitkijken naar een bezoekje.

Wie een paar uurtjes per week, of per twee weken, over heeft om een buurtgenoot gezelschap te houden of om samen een activiteit te doen, kan contact opnemen met Marja Vlaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-29073575).
Pin It
Bekeken: 867x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/