De 16-jarige jongen die maandagochtend in de sloot is gevonden, is onwel geworden, van zijn fiets gevallen en in de sloot beland. Dat bevestigd onderzoek van de politie.

Maandagochtend kreeg de politie om 9:15 een melding binnen. Een voorbijganger vond een levenloos lichaam in een sloot langs de Voert in Bergen.  Het bleek om een 16-jarige jongen uit Egmond aan den Hoef te gaan. Een forensisch arts heeft  een lichaamsschouw uitgevoerd en een scan, om te kijken naar eventuele botbreuken.

Waar eerst het vermoeden was dat het lichaam er al enige tijd lag, wijst onderzoek het tegendeel uit. "De jongen was die morgen onderweg naar school en is door een ziektebeeld onwel geworden. Hij is in de sloot beland en verdronken. De sloot is heel ondiep, maar hij is niet in staat geweest zijn hoofd boven water te houden", vertelt een woordvoerder van de politie. 
Pin It
Bekeken: 1381x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/