Het dode lichaam wat maandagochtend is gevonden langs de Voert bij Bergen is van een 16-jarige jongen uit Egmond aan den Hoef. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De jongen lag met zijn fiets in het water en is waarschijnlijk onwel geworden.

Het lichaam van de jongen wordt dinsdag onderzocht. De nabestaanden van de jongen zijn inmiddels ingelicht door de politie.

Het is maandag ongeveer 09:15 uur als een voorbijganger iemand in het water ziet liggen en de hulpdiensten belt. Zoals het protocol dat voorschrijft spoedde daarna politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter naar de betreffende locatie. Ter plaatse bleek al snel dat het slachtoffer waarschijnlijk al enige tijd was overleden en werd de komst van de traumahelikopter geannuleerd.

"Jeetje wat heftig. Ik hoorde de brandweer al gaan", zegt een man maandagochtend tegen mediapartner NH Nieuws. Hij stopt in de richting van de Herenweg bij het politielint. Een vrouw die aan de andere kant van de Voert staat zegt: "Vreselijk dit. Dit zijn onze weilanden."

Ze vertelt dat de weg een populaire route is voor scholieren uit de Egmonden, die les hebben in Bergen. "Ik zou de familie graag een kaartje willen sturen, maar de politie wilde in verband met privacy niet vertellen wie het is."
Pin It
Bekeken: 2894x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/