Wandelliefhebbers opgelet. Ga op zondag 5 maart mee op pad met natuurgids Hans Stapel door de duinen van Bergen aan Zee. Hij is een gids opgeleid door Instituut voor Natuureducatie en neemt je mee op een interactieve en educatieve wandeling door de duinen.

Hans vertelt onder andere over hoe dynamisch duinbeheer voor biodiversiteit in de duinen zorgt en hij neemt wandelaars mee terug in de tijd door te vertellen over de monumentale panden in Bergen aan Zee. "De wandeling is ooit met vier mensen van de natuurgidsenopleiding gemaakt en dat viel zo goed dat het nu een officiële wandelroute is geworden." Wie geluk heeft, spot op de wandelroute nog een Schotse hooglander of een duinkonijn.

De wandeling begint om 14:00 uur, duurt twee uur en deelname kost 3 euro. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op ivn.nl.
Pin It
Bekeken: 888x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/