De vlag bij het gemeentehuis van Bergen is woensdagochtend halfstok gehangen. De gemeente wil hiermee volgens burgemeester Lars Voskuil medeleven tonen met de slachtoffers van de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië vorige week. "Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en naar de mensen die niet weten hoe het met hun dierbaren in het rampgebied is. Op deze dag willen we graag onze betrokkenheid tonen.

Via sociale media bedankt burgemeester Voskuil alle hulpverleners, die soms zelfs met blote handen mensen proberen te redden onder het puin. "Wat deze mensen meemaken terwijl ze zich inzetten om anderen te helpen is onvoorstelbaar. Diep respect daarvoor." De Nederlandse hulpdienst USAR is inmiddels terug naar huis, maar liet wel al haar materialen achter voor Oxfam Novib.
Pin It
Bekeken: 887x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/