Afgelopen weekend werd het NK Biljarten voor teams van mensen met een beperking gehouden in Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee. Biljartclub De Reiger uit Heerhugowaard sleepte voor de derde keer op rij de titel in de wacht. Het tweede team onder de hoede Vrijetijdsbesteding Esdégé-Reigersdaal, bestaande uit drie debutanten, werd netjes achtste.

Het NK werd volgens de Belgische telling gespeeld, waarbij niet alleen de gewonnen partijen tellen, maar ook de gemiddelde scores van de spelers. De spelers van De Reiger hadden elke maandag hard geoefend in café De Heeren en zelf sponsorgeld verzameld. Arjan Luken, Dave van de Neut, Dennis Koster, Ricardo Alberda en Wouter Kiezenbrink voerden tot het laatste moment een spannende strijd om de titel.  Wouter maakte zijn partij in twee beurten af dankzij vijftien caramboles, de langste serie van het toernooi. Dave had de derde hoogste serie met vijf caramboles. Hij had vijf beurten nodig voor zijn partij.

Team B bestond uit Brian Wolters, André Schouten en de debutanten Kim de Vries, Mara Broersen en Leo Leeuwenborg werd netjes achtste van de tien teams.

"Beide teams hebben het fantastisch gedaan en vormden met elkaar een team, wat een saamhorigheid!", aldus coördinator vrijetijdsbesteding Selma van Ham. "We hebben gelachen, gehuild (van vreugde), geknuffeld, gezongen uit volle borst, prachtige partijen gespeeld (en gekeken), mooie caramboles gemaakt. Het weer zien, na drie jaar, van bekenden andere biljarters uit het land, was weer heel fijn."
Pin It
Bekeken: 1213x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/