Zondag 12 februari wordt alweer de 43e Groet uit Schoorl Run gehouden. De eerste start is om 10:00 uur en het laatste startschot wordt gegeven om 14:45 uur. De deelnemers leggen verschillende parcoursen af, en dat heeft gevolgen voor het verkeer. Schoorl blijft tussen 09:00 en 17:00 uur per auto bereikbaar, maar binnen Schoorl en Groet zijn wel de nodige beperkingen. Het openbaar vervoer wordt stilgelegd.

Schoorl is via de Duinweg en de Laanweg goed te bereiken, al zal het verkeer op de Laanweg soms wel voor passerende hardlopers even stilgelegd worden.

De Heereweg is vanaf de hoek Heereweg/Sportlaan tot de Regbertslaan dicht voor alle doorgaande verkeer, net als de Voorweg vanaf de Laanweg tot de Heereweg. Bewoners in plan Oost kunnen via de Nieuwedam het gebied in en uit.

De Heereweg vanaf de Regbertslaan tot de Harry Kuytenweg is van 10:30 uur tot 12:00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. De gemeente adviseert gebruik te maken van de omleidingsroute richting en langs de N9. Alle zijwegen ten westen van de Heereweg tussen de Schoorlse Zeeweg en de Hargerweg zijn afgesloten van 09:00 uur tot uiterlijk 17:00 uur.

Op de dag van het evenement is er van 08:00 uur en 17:30 uur geen busvervoer door Schoorl. De uitvallende busdiensten rijden via de N9. De dichtstbijzijnde halte ligt aan N9 in Schoorldam.

Mountainbikers wordt afgeraden om van 11:00 tot 13:00 uur het parcours te gebruiken omdat dit op diverse plekken wordt doorkruist door hardlooproutes.
Pin It
Bekeken: 1021x
https://ee.itk.ac.id/data/