Zondagmiddag 5 februari start om 14:00 uur een duinwandeling van het Instituut voor Natuurbeschermingseducatie vanaf het IVN-gebouw Parnassia in Bergen aan Zee. De gids vertelt over de historie van Bergen aan Zee, het beheer van de duinen en de unieke natuur in het grensgebied van de kalkarme en kalkrijke duinen.

De wandeling duurt ongeveer twee uur, is bedoeld voor volwassenen en is niet geschikt voor mindervalide wandelaars. Het IVN raadt stevig schoeisel en weerbestendige kleding aan. Er is plek voor 15 deelnemers en de kosten zijn 3 euro per persoon. Een duinkaart is verplicht, te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via pwn.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk ÊÊn uur van tevoren bij Hans Stapel, telefoon 072-850648 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer op ivn.nl.
Pin It
Bekeken: 287x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/