De gemeenteraad van Bergen heeft het besluit over de nieuwbouwplannen voor het Plein in Bergen uitgesteld. De raad voelde zich er donderdagavond nog klaar voor om een oordeel te vellen en wil tot maart extra de tijd.

Er is behoorlijk wat te doen over de plannen voor het Plein. De raad werd pas laat door het college bij het proces betrokken en moest hals over kop nog allerlei informatie over de plannen en kaders opvragen en doornemen. Ons Dorp, VVD en GroenLinks hekelden vorige week de beoogde omvang en de situering van de gebouwen, en ook zouden er veel te weinig parkeerplekken komen. CDA vond veel nog onduidelijk en merkte op dat documentatie miste.

Ondanks dat Bot Bouw dreigde met een schadeclaim bij uitstel of afblazen, besloot de raad unaniem dat het er veel te weinig tijd is geweest om tot een weloverwogen besluit te komen.
Pin It
Bekeken: 975x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/