Voor volwassen die meer willen weten over fotografie in de natuur wordt een fotocursus gegeven in de Schoorlse Duinen. Fotograaf Frank Nieuwenhuizen neemt de deelnemers op 11 februari namens Staatsbosbeheer mee door de duinen.

Tijdens de drie uur durende workshop leren deelnemers meer uit de camera te halen en goed te kijken, schrijft de organisatie in een bericht. "Door de diversiteit aan landschappen in de Schoorlse Duinen, leent dit gebied zich bij uitstek om mooie foto's te maken."

De workshop duurt van 13:30 tot 16:30 uur. Deelname kost 29,50 euro. Het is noodzakelijk om een eigen camera mee te nemen. Meer informatie en aanmelden: staatsbosbeheer.nl.
Pin It
Bekeken: 408x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/