Zondagavond ontstond in de Rädeckerweg in Schoorl commotie vanwege een beginnende schoorsteenbrand. De waterslangen bleken na de komst van de brandweer echter niet te hoeven worden uitgerold, het vuur was toen al uit. Met een hoogwerker en een warmtebeeldcamera werd nog wel een controle uitgevoerd.

Om de brandweer de ruimte te geven was de Rädeckerweg tijdens de bluswerkzaamheden afgesloten voor verkeer. Het is vooralsnog niet bekend wat de oorzaak van de schoorsteenbrand is, maar vaak gaat het om materiaal in de schoorsteen zelf dat vlam vat. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 803x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/