De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar de Eeuwigelaan in Bergen. Onder de motorkap van een hybride auto kwam rook vandaan.

De melding van de mogelijke autobrand kwam vrijdag rond 18:15 uur binnen bij de meldkamer, waarna de brandweer snel ter plaatse was bij de Bergense villa. De brandweer heeft de accu uit de auto gehaald en gekoeld met water. Vervolgens is de auto met een warmtemeter gecontroleerd.

Toen duidelijk werd dat er geen gevaarlijke situatie was, zijn de brandweerwagens weggegaan. Het is niet duidelijk wat de oorzaak van de rook onder de motorkap is. (Foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 1575x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/