De winterse omstandigheden hebben vrijdagochtend vooral voor verkeer richting Alkmaar voor problemen gezorgd. Op de afslag richting Kooimeer was een auto in de slip geraakt. De gladde afslag is daarna uit veiligheidsoverwegingen gesloten. Even voor 08:30 uur stond het verkeer inmiddels vast vanaf Akersloot.

Even voor 09:00 uur was de auto door een berger meegenomen, maar de fly-over naar de rotonde was nog steeds dicht omdat er nog werd gewacht op een strooiwagen. Nadat deze langs was gekomen kon de afslag weer worden geopend.

Vooral in het zuidoosten van het land zorgde het winterweer voor problemen in het verkeer. Rond 10:00 uur waren strooiwagens nog druk in de weer om wegen begaanbaar te maken. (foto: Rijkswaterstaat)
Pin It
Bekeken: 5538x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/