Ook deze maand organiseert het Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeheer een Buitendag voor het hele gezin op de derde zondag. Samen met een gids beleven de natuurliefhebbertjes de natuur en speuren zij naar planten en dieren in het duingebied. Het thema van de Buitendag op zondag 15 januari is de uil.

In de Schoorlse Duinen leven ransuilen, bosuilen en soms ook de velduil. Op de Buitendag ontdekken kinderen wat uilen eten. Ook is er een korte presentatie over het leven van de uil en kan er een uil geknutseld worden. De Buitendag wordt afgesloten met het poffen van je eigen popcorn.

De Buitendag voor kinderen van drie tot en met tien jaar en hun begeleider en duurt van 11:00 tot 14:00 uur. Deelname kost 5 euro. Aanmelden en meer info op staatsbosbeheer.nl. (fto: Gerrie Stam)
Pin It
Bekeken: 666x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/