In de Bergense Ruïnekerk verzorgt het Merz Trio op 4 januari een concert in het kader van de International Holland Music Sessions (IHMS). Het Amerikaans-Australische pianotrio speelt eigen bewerkingen van briljante liederen uit de Weense fin de siècle van Berg, Mahler, Fauré en Tsjaikovski. Met een Frans en Russisch sausje dus.

Het Merz Trio bestaat uit pianist Lee Dionne, celliste Julia Yang en violiste Brigid Coleridge. Het nog vrij jonge drietal besloot tijdens een heftige storm in New York samen verder door het muzikale leven te gaan en vergaart inmiddels internationale bekendheid. De pers roemt overal hun ‘frisse en verrassende interpretaties’ en ze wonnen al de Concert Artist Guild in 2019 en diverse prestigieuze competities als het Naumburg in 2021.

Het concert begint om 20:30 uur. Kaarten kosten zonder korting 20 euro. Meer informatie op ihms.nl/concert/.
Pin It
Bekeken: 429x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/