Buitencentrum Schoorlse Duinen van Staatsbosbeer organiseert op zaterdag 7 januari vanaf 10:30 uur een wandeling door de Schoorlse Duinen. De gids van Staatsbosbeheer begeleidt de wandeling door dit uitgestrekte gebied met weidse vergezichten.

Loop mee, ervaar de stilte en zet je zintuigen aan het werk, dat schrijft Staatsbosbeheer in een bericht. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf twaalf jaar. GeΓ―nteresseerden wordt geadviseerd om naast warme kleding en goede wandelschoenen, ook een lunchpakketje en verrekijker mee te nemen.

Deelname kost 8.50 euro inclusief koffie en thee. Voor meer informatie en aanmelden, zie staatsbosbeheer.nl/groenevoornemensschoorl.
Pin It
Bekeken: 977x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/