Op maandag 2 en dinsdag 3 januari organiseert Buitencentrum Schoorlse Duinen een workshop vogelhuisje bouwen. Iedereen vanaf 8 jaar is welkom om een nestkastje te maken en het mooi te versieren. Leuk voor jezelf, erg nuttig voor de vogels in de omgeving. Tijdens de workshop worden tips gegeven over wat de beste plekken zijn voor nestkastjes en hoe deze te onderhouden.

De workshop is op beide dagen van 15:30 tot 17:00 uur en deelname kost 14,95 euro. Vooraf aanmelden is nodig en kan via staatsbosbeheer.nl. Het bezoekerscentrum is elke dag open van 10:00 tot 17:00 uur. Let op: betaald parkeren is dagelijks van 10:00 en 19:00 uur. (foto: Analogicus / Pixabay)
Pin It
Bekeken: 444x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/