Duizend hardlopers waagden zich zaterdag aan de tweede editie van de Pre-Run NN Egmond Halve Marathon. Ondanks de kou, genoten ze van de prachtige natuur en de goede organisatie. Het is geen echte race, maar toch even de winnaars: Roy Frinking won de 16 km in een tijd van 58:09 min. en Kees Vrolijk was met 31:45 min. de snelste op de 8 km. Bij de dames wonnen respectievelijk Liza de Vos in 1:07:32 uur en Ilse Leegwater in 39:06 min (11e tussen de mannen).

De Pre-Run is uitstekende zelftest op weg naar de NN Egmond Halve Marathon, op zondag 8 januari. Om 11:00 uur begonnen duizend deelnemers in Egmond-Binnen aan een tocht door het Noordhollands Duinreservaat, met zo nu en dan uitdagende paden, klimmetjes en natuurlijk een stuk strand. Ook voor organisator Le Champion is de Pre-Run een goede test. Het sportbedrijf kijkt naar eigen zeggen terug op een geslaagd evenement. Alle uitslagen zijn te vinden op Sporthive.

Over een kleine maand staat Egmond in het teken van de 48e editie van de NN Egmond Halve Marathon. Inschrijven kan nog tot en met maandag 26 december via nnegmondhalvemarathon.nl. (foto': Frits van Eck)
Pin It
Bekeken: 1097x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/