Tot en met 10 april is de tentoonstelling 'Het leven der dingen' te zien in Museum Kranenburgh in Bergen. Kunstenaar Jeroen Henneman exposeert met verschillende werken uit zijn oeuvre, waaronder installaties, tekeningen schilderijen en sculpturen.

Al vanaf de jaren zestig is de inmiddels 80-jarige kunstenaar actief. Tot op de dag van vandaag zijn verschillende van zijn kunstwerken te zien in de openbare ruimte, waaronder De Schreeuw in het Amsterdamse Oosterpark. Dit kunstwerk ontwierp Henneman naar aanleiding van de moord op Theo van Gogh.

De tentoonstelling staat niet op zichzelf. 'Het leven der dingen' past in een serie van exposities in Museum Kranenburgh over beeldend kunstenaars. Zo waren eerder exposities van Armando, Han Bennink en Aat Veldhoen in het museum aan de Hoflaan in Bergen te zien.
Pin It
Bekeken: 1050x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/