Onder grote belangstelling is vrijdagmiddag afscheid genomen van Cees Kager. De oud-eigenaar van restaurant De Klok overleed vorige week zaterdag na een kort ziekbed op 83-jarige leeftijd.

Ook was Kager onder meer tractorchauffeur bij botenvereniging De Werf, sportverslaggever bij RTV80 en dertig jaar bestuurslid van zeevisclub Bij Nacht en Ontij. De wagen met zijn kist werd door Egmond aan Zee gereden, voorafgegaan door loopclub de Kloklopers. Op Boulevard Zuid brachten leden van de zeevisclub met hun hengels een eresaluut aan Kager. Hij laat zijn vrouw, twee kinderen en drie kleinkinderen achter. (Foto's: Sjef Kenniphaas)
Pin It
Bekeken: 852x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/