Woensdagavond 23 november organiseert BPD een inloopbijeenkomst over het woningbouwproject Delversduin in Egmond aan den Hoef. De projectontwikkelaar zal daarin over de laatste ontwikkelingen vertellen en zal open staan voor vragen en inzichten van omwonenden en andere belanghebbenden.

Delversduin is een omstreden project. Omwonenden waren niet tevreden met een aantal aspecten en kwamen met bezwaren en ideeën voor een plan dat beter in de omgeving paste. Ze voelden zich onvoldoende gehoord door de gemeente en de twist kwam tot voor de Raad van State. De vertraging zorgde weer voor onvrede onder voorstanders. De RvS oordeelde uiteindelijk op 27 juli 2022 dat de diverse bezwaren ongegrond waren, tot teleurstelling van de aandragers. BPD ging daarna verder met het verkrijgen van de omgevingsvergunningen en hoopt volgend jaar te kunnen beginnen met het bouwrijp maken, zodat de nieuwe wijk uiteindelijk in 2026 helemaal klaar is.

De bijeenkomst duurt van 18:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in Dorpshuis Hanswijk. Aanmelden kan tot 18 november tot 12:00 uur via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Is de interesse groot, dan zullen tijdslots worden ingesteld.
Meer informatie over Delversduin op bergen-nh.nl.
Pin It
Bekeken: 1249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/