De fietser die vrijdagmiddag met een tractor werd aangereden op de Wolphert van Brederodeweg in Schoorl is overleden. Dat meldt de politie op de eigen website. Het slachtoffer is een 68-jarige inwoner van Schoorl.

De fietser werd rond 16:45 uur aangereden door een 78-jarige plaatsgenoot in een tractor met voorop een grote bol, mogelijk van hooi. Het ongeluk gebeurde vlakbij de Laanweg. De fietser raakte ernstig gewond en onder andere een traumahelikopter werd ingeschakeld. Hij is in de ambulance gereanimeerd en daarna met spoed onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis afgevoerd.

Volgens Fietsersbond Alkmaar werd de fietser ingehaald op de smalle weg en maakte hij toen een slinger, waardoor hij onder het achterwiel kwam. De politie is op zoek naar eventuele getuigen en videobeelden, en is bereikbaar via 0900-8844.
Pin It
Bekeken: 1982x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/