Sinterklaas en zijn Pieten zijn inmiddels aangekomen in de regio en zullen morgen, zondag dus, gemeente Bergen bezoeken. Als eerste komen ze aan in Egmond-Binnen. Vanaf 11:00 uur maakt de Sint met zijn gevolg een wandeling door het dorp. Daarna komen ze om 13:00 uur aan in Bergen, van waar ze een wandeling vanaf de Van Reenenschool zullen maken.

Zaterdag 19 november is de Sinterklaasintocht om 10:00 uur in Groet en de looproute begint bij het Kleine Klimduin. Vanaf 13:00 uur zullen de Sint en zijn Pieten vanaf de hoofdopgang van het strand een wandeling door Egmond aan Zee maken. Helaas gaan ze dit jaar niet door Schoorl, maar daar kunnen kinderen wel vanaf 13:00 uur een Pietenspel doen bij het Klimduin.

Tot slot bezoeken Sinterklaas en zijn Pieten Egmond aan den Hoef. Om 14:00 uur zullen ze een wandeling maken vanaf De Hanswijk.
Pin It
Bekeken: 1236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/