De herinrichting van het centrum van Schoorl stond voor dit najaar gepland, maar om verschillende redenen is er krap een jaar vertraging ontstaan. In het voorjaar zal een informatieavond voor omwonenden en andere belangstellenden worden georganiseerd waarin de aannemer wordt voorgesteld en er uitleg gegeven wordt over de plannen, planning en de communicatie.

Het centrum van Schoorl wordt opnieuw ingericht om een vriendelijkere en gezelligere omgeving te creëren. Belangrijke is het achtergelegen duin- en bosgebied. Vanzelfsprekend is dit niet één-op-één te vertalen naar de inrichting van het centrum, maar er is wel geprobeerd om herkenbare vormen en groen in het ontwerp te stoppen. Een groep bewoners heeft alweer in 2018 en 2019 meegedacht over de inrichting. Op 22 maart 2022 heeft de raad ingestemd met het definitieve ontwerp.

De vertraging is ontstaan vanaf de technische uitwerking van het ontwerp omdat hier meerdere partijen bij betrokken waren. Wel is onlangs een principeakkoord bereikt over het afwateringsplan met de Jelgersmastichting. Verder is het een uitdaging om een geschikte aannemer te vinden. Begin 2023 zal de aanbesteding worden afgerond en daarna kunnen de voorbereidingen worden gestart. Van september tot en met december is de daadwerkelijke inrichting, met een zomerstop van mei tot augustus.

Meer informatie op bergen-nh.nl.
Pin It
Bekeken: 1327x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/