De podcast Cultuurbuur gaat over voorbijgangers en passanten. Ingrid Koens gaat wekelijks in gesprek met kunstenaars, dichters, gedreven mensen met een verhaal en met talent om de hoek.

In deze aflevering gaat Ingrid in gesprek met het Historische Vereniging Alkmaar. Wat doet de Historische vereniging Alkmaar?
Wel, ze vertellen de verhalen van de stad, opdat ze niet worden vergeten. Ze documenteren, archiveren en bewaren de historie.
We gaan allemaal wel eens shoppen in de binnenstad. Maar realiseert u zich langs welke historische plekken u loopt. Rob Marijn en Klaas te Bos gaan dat haarfijn uitleggen.

Cultuurbuur is een podcast van Ingrid Koens en Streekstad Centraal, is iedere dinsdag tussen 20:00 en 20:30 uur te horen op de zenders van Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op de bekende podcastplatformen. En via de app van streekstadcentraal, Android en iOS
Pin It
Bekeken: 2910x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/