Op een schoon strand een zandkasteel kunnen bouwen of vogels die afval niet als lekker snackje zien, is wat stichting Het Groene Strand naar streeft. Daarom wordt iedere eerste zondag van de maand een grote opruimactie gehouden. Zondag 6 november is de eerstvolgende.

Het Groene Strand heeft afvalgrijpers en jute zakken voor iedereen die mee wil helpen. Het is verstandig om goede schoenen aan te trekken en jezelf goed te kleden op het weer. Eten en drinken is ook handig om mee te nemen. Kinderen ontvangen een strand-bingokaart, waarop verschillende soorten afval bij de 'vangst' zijn af te vinken.

De opruimactie begint om 11:00 en eindigt om 12:30 uur. Het vertrekpunt is voor de ingang van strandpaviljoen Struin. Meer info en aanmelden via hetgroenestrand.nl. (foto: Het Groene Strand, Ronald van Wijk)

Het Groene Strand is een samenwerking tussen LandschappenNL, Stichting Duinbehoud, IVN Natuureducatie, Stichting Anemoon en Vogelbescherming Nederland om natuur en natuurbeleving terug te brengen op de Nederlandse stranden. Kijk hieronder voor de contactpersoon in jouw provincie.

Pin It
Bekeken: 858x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/