Een inzamelingsactie heeft ruim 2.000 euro opgeleverd voor het hospice in Egmond aan Zee. Bewoner Ernst Onrust vierde afgelopen zaterdag zijn 64ste verjaardag en vroeg geen cadeaus, maar een gift voor het bijna-thuis-huis.

Naar eigen zeggen vindt Onrust het belangrijk om iets terug te doen voor de medewerkers. Daarnaast wordt op deze manier de feestvreugde voor het hospice vergroot, zo schrijft dochter Rowy op een online inzamelpagina. "Hiermee creëren we een blijvende herinnering voor deze fantastische plek."

Coördinatoren Els Rosenmöller en Nathalie Groot van Hospice Egmond namen de cheque in ontvangst. Rosenmöller reageerde vol bewondering op de actie: "Ondanks alles blijf je positief en zoek je naar mogelijkheden." Als dank zorgde het hospice ervoor dat een duo accordeonisten langskwamen bij Onrust. De actie loopt nog tot 5 november.
Pin It
Bekeken: 890x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/