Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse open dag gehouden bij de brandweerkazerne in Bergen. De brandweer had een breed programma klaar staan met mooie demo's, en ook de politie was van de partij. Op de open dag kwamen veel mensen af.

De brandweer van Bergen demonstreerde situaties waarmee ze zoal te maken krijgen zoals een keukenbrand, een grote steekvlam of een autobrand. Een echte blikvanger was een innovatieve methode om een auto van binnen snel te blussen. Wanneer brandweermannen een auto niet in kunnen komen, duwen ze een grote pin met waterspuit door het dak en spuiten het interieur vol met water.

Brandweermascotte Sam kwam op bezoek en was erg populair onder de jeugd. Net als een popster ging hij met iedereen die dat graag wilde op de foto. Naast demonstraties en uitleg over de werkzaamheden van de brandweer kon het publiek een aantal oude brandweervoertuigen bewonderen.

De politie bootste een aanhouding na en kinderen mochten op een politiemotor of in een politieauto zitten. Als ze geluk hadden, mochten ze ook de sirene aanzetten.
Pin It
Bekeken: 776x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/