De Kunst10daagse van 21 tot en met 30 oktober is een evenement waarbij bijna 300 kunstenaars exposeren op ongeveer 160 locaties in het kunstenaarsdorp Bergen en in Bergen aan Zee. Onder andere schilderkunst, beeldhouwkunst, installaties en keramiek zijn te bewonderen. Niet alleen in galeries en ateliers, maar ook allerlei andere plekken zoals restaurants, stallen, winkels, kerken en tuinen.

De Kunst10Daagse ging in 1993 van start en inmiddels wordt het evenement jaarlijks door circa 40.000 bezoekers bezocht. Vele bewoners van Bergen en Bergen aan Zee stellen hun woningen en tuinen beschikbaar aan kunstenaars uit het hele land, om hun werken te exposeren. De vele restaurants en hotels maken de sfeer compleet. Anders dan voorheen is er dit jaar geen overkoepelend thema.

Tijdens de Kunst10Daagse zijn er vier exposities in de bibliotheek. Ook kan iedereen mee schilderen aan een groot schilderij en meedoen aan een kunst knutselactiviteit. In de bieb is live muziek van chansonnier Christophe Chaplet en er staat een Pakje Kunst automaat, met compacte kunst.

Meer info op kunst10daagse.nl.
Pin It
Bekeken: 911x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/