De leden van de Egmondse voetbalverenigingen st. Adelbert, Egmondia en Zeevogels hebben in grote getalen ingestemd met het voorstel om te fuseren. Ruim 97 procent stemde voor een samensmelting van de drie clubs. "Al met al een geweldige avond voor de toekomst van het voetbal in de Egmonden", aldus Robert van den Bosch van de werkgroep communicatie.

De nieuwe club V. V. Egmond zal worden opgericht op een van de drie bestaande voetbalaccommodaties. Gemeente Bergen en de verenigingen gaan nu samen kijken naar welke van de drie het beste is voor de fusieclub. De gemeente maakt een quickscan, waarbij de drie verenigingen hun inzichten over de drie accommodaties zullen leveren. Uiteindelijk kiest de gemeente waar V. V. Egmond "binnen afzienbare tijd" zal worden opgericht.
Pin It
Bekeken: 1078x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/