Bergens Harmonie bestaat alweer 125 jaar en dat wordt gevierd met onder andere een Jubileumconcert. Dit concert wordt zondagmiddag 30 oktober gehouden in de Petrus en Pauluskerk van Bergen. Wie zich wil aansluiten bij de jarige vereniging is van harte welkom om eens langs te komen op een woensdagavond of donderdagmiddag.

De vereniging bestaat uit een groot orkest van rond 30 musici en een 'klein' orkest van ongeveer vijftien leden. De harmonie zoekt met name versterking voor het Klein Orkest onder leiding van Ellen Verburgt. Deze groep musiceert iedere donderdag gezellig met elkaar tussen 13:30 en 15:30 uur en verzorgt zo nu en dan uitvoeringen op locatie. Ideaal voor musici uit Bergen en omgeving die graag 's middags willen spelen. Wie interesse heeft is welkom om eens de sfeer te proeven, en eventueel mee te spelen, in het Harmoniegebouw aan het Plein. "De koffie staat klaar en de instrumenten: die liggen op U te wachten!". Bergens Harmonie zoekt ook nog een dirigent voor het grote orkest, dat iedere woensdagavond samenkomt.

Het Jubileumconcert is een samenwerking tussen Bergens Harmonie, Klezmerband Tov en Fanfare Showband Heiloo. Wat er op het programma staat is echter nog weinig van bekend. Het optreden duurt van 15:00 tot 17:00 uur. Kaartjes kosten aan de kassa 10 euro en en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Meer info op bergensharmonie.nl.
Pin It
Bekeken: 1078x
https://ee.itk.ac.id/data/