Een ernstig ongeluk heeft zondagmiddag een leven geëist op de N9 in Bergen. Een touringcar met daarin ongeveer veertig mensen kwam frontaal in aanrijding met een tegemoetkomende personenauto. Bij het ongeluk kwam een van de inzittenden van de personenauto om en raakten twee mensen uit de bus gewond.

De melding van het verkeersongeluk op de Kanaaldijk (N9) in Bergen kwam zondag rond kwart voor vijf binnen bij de meldkamer, waarna meerdere hulpdiensten ter plaatse kwamen. Ook een traumahelikopter vloog naar de provinciale weg langs het Noordhollandsch Kanaal. Het is vooralsnog niet duidelijk wat de oorzaak van het ongeluk is.
Pin It
Bekeken: 15930x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/