De provincie is op zoek naar circulaire innovaties voor de eerste editie van de Noord-Hollandse Circulaire Innovatie Top 20. Organisaties die een circulair product, dienst of concept hebben, kunnen zich tot en met 30 september 17:00 uur inschrijven.

In een circulaire economie worden producten zoveel als mogelijk hergebruikt. Met de Top 20 willen de provincie en diverse andere organisaties circulaire ideeën en initiatieven op de kaart zetten. "Ik hoop dat de Circulaire Innovatie Top 20 ondernemers inspireert, want het laat zien dat circulair ondernemen écht mogelijk is", benadrukt jurylid en gedeputeerde Rosan Kocken.

Het publiek en de jury kiezen allebei een winnaar. Op 27 oktober wordt de Top 20 tijdens een liveshow op het Innovatiefestival Noord-Holland bekendgemaakt. Ook worden dan de juryprijs van 3.000 euro en de publieksprijs van 1.000 euro uitgereikt.

Voor meer informatie en aanmelden, zie noordhollandsecirculaireinnovatietop20.nl.
Pin It
Bekeken: 2405x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/