Een klein stuk duingebied is zondagmiddag afgebrand tussen Bakkum en Egmond-Binnen. De brand woedde op de rand van het Noordhollands Duinreservaat, vlakbij de kruising van de Duinweg met de Heereweg in Bakkum.

Vanwege de aanhoudende droogte werd door de brandweer extra materieel ingezet met watertanks om de brand te bestrijden. Via Twitter riep de veiligheidsregio mensen in de buurt op om de hulpdiensten de ruimte te geven. De brandweer wist de vlammen snel te doven. Het vuur was rond 13:15 uur onder controle. De brandweer verwacht nog wel even bezig te zijn met nablussen.

Het is de tweede duinbrand in korte tijd in de duinstreek. In de Kennemerduinen, ten zuiden van het Noordzeekanaal, woedde vrijdagavond een grote brand tussen IJmuiden en Santpoort. Hierbij ging een halve hectare aan natuur verloren. (foto: Inter Visual Studio)
Pin It
Bekeken: 3974x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/