Als de weersvoorspellingen kloppen, mag het evenement Egmond op z’n kop in Egmond-Binnen zich komend weekend verheugen op stralend zomerweer.

Vrijdag is de traditionele grijze markt waar zo’n 170 kramen en een kinderkermis te vinden zijn.

Zaterdagmiddag is er een fietstocht, kindermiddag en een barbecue in de dorpskern. De barbecue start na de fietstocht rond 16:30 uur. Aansluitend wordt er een feestje gebouwd met Hollandse zangers.

Zondagochtend staat er een kermis op de Adelbertusakker. Vanaf 16:00 uur is het wederom feest en zal het weekend muzikaal worden afgesloten door coverband Straatwaarde en DJ Rob Lee. Verder worden er tijdens het hele weekend spellen georganiseerd. Daarbij zijn er tien teams die strijden om de eer in de zogenaamde Alles-Of-Nix competitie.

Wie nog kaartjes wil kopen voor de massale barbecue of nog een marktkraam wil huren, kan nog een laatste poging wagen op de website egmondopznkop.nl.
Pin It
Bekeken: 1350x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/