Vlaggen boven N-wegen in Noord-Holland gaan weggehaald worden. Dat heeft de provincie besloten vanwege de verkeersveiligheid. "De vrijheid van meningsuiting is belangrijk, maar we vinden ook dat deze manier van protesteren kan leiden tot gevaarlijke situaties."

Al een aantal weken zijn verschillende lantaarnpalen, stoplichten en verkeersborden in de regio 'versierd' met een omgekeerde Nederlandse vlag. Het ziet er voor automobilisten in eerste instantie misschien feestelijk uit, maar de protestactie is een noodkreet van de boeren tegen de stikstofplannen.

Een grote gescheurde vlag belandde onlangs op een rijdende auto in Zuid-Holland en zorgde voor verwijderacties door het hele land. Zo maakte eerder de provincie Zuid-Holland en de gemeenten Winterswijk en Meppel bekend dat de vlaggen weggehaald worden. Voor de provincie Noord-Holland is het incident met de afgescheurde vlag in Zuid-Holland ook de reden om de vlaggen weg te halen. "Een automobilist die met tachtig kilometer per uur over de weg rijdt kan een schrikreactie krijgen", stelt de provincie, "met gevaarlijke situaties als gevolg." De provincie gaat ook materialen verwijderen die camera's blokkeren of verkeersborden in de weg zitten.
Pin It
Bekeken: 2767x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/