De Italiaanse romantische komedie Supereroi van Paolo Genovese is volgende week film van de week bij Cinebergen. Het filmdrama vertelt de liefdesgeschiedenis van de tegenpolen Anna en Marco. Zij is een impulsieve cartoonist; hij is een natuurkundeprofessor die ervan overtuigd is dat alles een verklaring heeft. In hun relatie wisselen tederheid en gevechten, leugens en affectie en geheimen en bedrog elkaar af. Dat je superkrachten nodig hebt om je hele leven van elkaar te kunnen houden, weten zij maar al te goed.

De film draaide afgelopen zaterdag en zondag, en daarna nog op vrijdag 19 augustus om 14:30 uur.

 

Overige films in Filmtheater Cinebergen van vrijdag 5 augustus tot en met vrijdag 12 augustus:

Elvis
VS, muziek/drama, Engels/ NL ondertiteld
Elvis van regisseur Baz Luhrmann (Moulin Rouge!, The Great Gatsby) verkent het leven en de muziek van Elvis Presley (een fenomenale Austin Butler) gezien vanuit het perspectief van zijn mysterieuze relatie met zijn manager kolonel Tom Parker (Tom Hanks).
vr 05 - 14:30 | ma 08 - 20:00

Peter von Kant
Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
Schitterend vormgegeven nieuwe François Ozon is een fascinerende ‘remake’ van Fassbinders beroemde klassieker ‘Die bittere Tränen von Petra von Kant’, waarin hij het vrouwelijk hoofdpersonage heeft vervangen door een mannelijk.
vr 05 - 20:00 | wo 10 - 20:00

Knor
Nederland, animatie/familiefilm, Nederlands gesproken
Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het schattige roze varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar alleen helemaal niet blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden.
za 06 - 11:00

The Last Bus
Verenigd Koninkrijk, drama, Engels/ Nederlands
In een strijd tegen de tijd, zijn leeftijd en het lot, begint de 90-jarige weduwnaar Tom (een fenomenale Timothy Spall) aan een lange reis met zijn gratis buspas, met als doel het nakomen van een belofte aan zijn vrouw Mary. Hartverwarmende film over liefde en verlies.
za 06 - 15:30 | zo 07 - 20:00 | di 09 - 20:00

Encore
Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
Dit keer duikt Cédric Klapisch (L'auberge espagnole, Retour en Bourgogne) in de wereld van de dans. Zal de 26-jarige balletdanseres Élise na een blessure nog ooit kunnen dansen? Een verhaal over hoop en een nieuw begin. Met Marion Barbeau, prima ballerina bij het beroemde ballet van de Parijse Opera.
zo 07 - 15:30

Minions: Hoe Gru superschurk werd (NL)
VS, animatie/familiefilm, Nederlands gesproken
Toen superschurk Gru nog een 12-jarige jongen was, smeedde hij vanuit zijn kelder wilde plannen om de wereld te veroveren. Dat lukte alleen niet echt. Pas als de Minions zijn pad kruisen en de onwaarschijnlijke vrienden hun krachten bundelen, komt daar verandering in.
do 11 - 14:30

Les Intranquilles
België/ Luxemburg/ Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
In de nieuwste prachtfilm van Joachim Lafosse staan wederom bijzondere gezinsrelaties centraal. Het echtpaar Leila en Damien houden zielsveel van elkaar. Hun gezinsleven wordt evenwel op de proef gesteld door de mentale problemen van Damien.
do 11 - 20:00

Délicieux
Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
In deze smakelijke Franse kostuumfilm zien we hoe aan de vooravond van de Franse Revolutie het eerste restaurant ontstond. Terwijl de Franse adel vast blijft houden aan het verleden, tovert kok Manceron zijn herberg om in een gastronomisch paradijs.
vr 12 - 14:30

Mes frères et moi
Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
In het gevoelige, oogstrelende Mes frères et moi trotseert de 14-jarige Nour in zijn kansarme milieu in het zuiden van Frankrijk de tegenwerking van zijn oudere broers als hij met de hulp van Sarah die een zomercursus zang geeft, operazanger wil worden.
vr 12 - 20:00

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); cinebergen.nl
Pin It