IVN Natuureducatie Noord-Kennemerland organiseert op zondag 31 juli om 10:30 uur een excursie in de heemtuin Parnassia in Bergen aan Zee. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. In deze heemtuin op de grens van de grens kalkarme en kalkrijke duinen wordt het landschap rond Bergen aan Zee nagebootst. In 2005 is de tuin ingericht met zonnige, schaduwrijke, droge, natte, hoge en lage plekken. Er zijn struiken geplant en zaadmengsels verspreid.

Er kunnen maximaal 15 deelnemers mee. Aanmelden is nodig voor 30 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname kost drie euro, contant te voldoen aan de gids. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.

IVN adviseert met de fiets te komen.
Pin It
Bekeken: 1143x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/