Een klant van Cigo Kuijper keek vreemd op toen hij of zij de uitslag van de Eurojackpot-trekking zag. Bij de trekking van 15 juli viel 790.664,20 euro op een lot dat is gekocht bij de Alkmaarse tabakszaak. "Het is altijd leuk als er winnaars zijn en al helemaal in je eigen winkel", vertelt Mike Kuijper, eigenaar van Cigo Kuijper.

De getallen 9 – 11 – 16 – 19 – 32 en de bonusgetallen 3 – 5 werden vrijdag getrokken. De winnaar voorspelde de vijf getallen en een van de twee bonusgetallen goed. Hij of zij was niet de enige; nog eens drie andere spelers uit Zweden, Polen en Nederland hadden de vijf getallen goed..

Vanwege de privacy van de prijswinnaar wordt niet gemeld waar de winnaar vandaan komt, maar volgens Kuijper is het hoogst waarschijnlijk iemand uit de omgeving: "De meeste mensen in onze winkel komen uit de regio Alkmaar. Ze spelen regelmatig voor de lol mee."
Pin It
Bekeken: 6112x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/