De politie is op zoek naar getuigen van het dodelijke ongeval op de N242 vorige week. Bij het ongeval raakte een 27-jarige bestuurder via de middenberm op de andere rijbaan en kwam frontaal in botsing met een tegenligger. Volgens een politiewoordvoerder is niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

"Ter plaatse hebben we met meerdere getuigen gesproken, maar we zoeken nog naar mensen die de 27-jarige bestuurder voorafgaand aan het ongeval hebben gezien." Bij het ongeval kwam een 21-jarige Heerhugowaarder om het leven. De 27-jarige bestuurder, ook uit Heerhugowaard, werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder reed rond 06:50 uur in een zwarte personenauto over de N242, in de richting naar Heerhugowaard. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 of politie.nl. (foto: GLOCAL Media)
Pin It
Bekeken: 5207x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/