De buurtsportcoaches van Holland Sport hebben in samenwerking met Jongerenwerk Bergen en de lokale sportaanbieders een actief zomerprogramma voor jong en oud opgesteld. Van wekelijkse buitensportlessen en strandsportdagen voor kinderen tot sport- en beweegactiviteiten voor Γ‘lle leeftijden.

De lokale sportaanbieders organiseren activiteiten waarbij zowel leden als niet-leden welkom zijn. Bij diverse wandelgroepen en fietsgroepen kan je wekelijks op verschillende dagen aanhaken bij de georganiseerde activiteiten.

Op de 1e vakantiedag, maandag 18 juli, zal er een alles-in-1-dag Zomerkamp plaatsvinden bij de Lagune in Camperduin. Deze dag is bedoeld voor kinderen van groep 7, 8 en de 1e klas voortgezet onderwijs. De vrijwilligers van het Jongerenwerk in Bergen willen de jeugd daarmee een onvergetelijke dag laten beleven.

Dinsdag 19 juli organiseren de buurtsportcoaches, in samenwerking met Beach and Waves op het strand van Egmond aan Zee, BeachFun. In de middag kunnen kinderen uit groep 5 t/m 8 en de 1e klas van het voortgezet onderwijs zich vermaken met boogschieten, volleybal en powerkiten.

Daarna organiseren de buurtsportcoaches van de gemeente Bergen wekelijks in drie verschillende kernen ZomerFun. ZomerFun is een gratis aanbod dat gericht is op kinderen uit groep 3 t/m 8 die lekker in de buitenlucht willen sporten en bewegen. Vanaf 26 juli komt Zomerfun op dinsdagen naar Bergen. Op woensdagen is het doorgaans in Egmond. Op enkele donderdagen komt de zomerpret dan naar Schoorl.

Informatie, aanmelden en betalen voor de vakantie activiteiten kan via de website.

Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Maar de organisatoren vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen kunnen contact opnemen met de buurtsportcoaches Eefke en Elles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Pin It