De PrutsHub is een plek in de bibliotheek in Heerhugowaard waar kinderen spelenderwijs kennis kunnen maken met programmeren. Omdat niet iedereen in staat is om naar Heerhugowaard te komen, heeft de bibliotheek de PrutsHubDagen geïntroduceerd. In de week van 18 tot en met 22 juli staat de PrutsHub in verschillende vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard.

De PrutsHubDagen zijn er voor iedereen die nieuwe dingen wil uitproberen, maar bovenal plezier wil maken. In de eerste week van de zomervakantie worden er tal van activiteiten georganiseerd in verschillende bibliotheken.

Zo kun je maandag 18 juli in Bibliotheek Alkmaar Centrum leren hoe je kan programmeren zonder internetaansluiting of elektriciteit. Op 19 juli is het in Bergen tijd voor het maken van je eigen 3D ontwerp. Bij de PrutsHub in Castricum worden op 20 juli allerlei materialen gebruikt om een robot te bouwen en op 21 juli kun je in De Mare je eigen monster maken. De PrutsHubDagen worden op vrijdag 22 juli afgesloten met het programmeren van robots in de Heerhugowaardse bibliotheek.

De activiteiten  duren allemaal van 14:00 tot 15:30 uur en zijn geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. Bibliotheekleden betalen 5,00 euro en niet-leden betalen 7,50 euro. Aanmelden kan via de agenda van Bibliotheek Kennemerwaard.
Pin It
Bekeken: 2023x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/