In de zomermaanden gaan de inloopochtenden In de Sanderij in Schoorl en de Witte Huisjes in Groet zonder onderbreking door. De koffierondjes worden door Welzijn Bergen georganiseerd voor dorpsgenoten uit Schoorl en Groet om gewoon bij elkaar te komen of om even te kletsen met buren die elkaar zo nog beter leren kennen. Voor de gezelligheid of voor de laatste buurtnieuwtjes.

In de Witte Huisjes in Groet zijn de inloopochtenden iedere dinsdag tussen 10:00 en 12:00 uur. In de Sanderij in Schoorl staat de koffie iedere vrijdag klaar op dezelfde tijden.

Welzijn Bergen nodigt iedereen, jong en oud, van harte uit om deze zomermaanden eens binnen te lopen. Er is wel een bijdrage in de kosten voor de koffie en thee van een euro.

Vragen worden graag beantwoord door Carla Meliefste: e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 072 509 5267 (ma-vrij tussen 9.00 – 12.00 u)
Pin It
Bekeken: 1221x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/