Zondag gaat in Amsterdam 'De Allergrootste Slijmfilm' in première, met een meisje uit Schoorl op de rode loper. Naast actrice Yolanthe Cabeau speelt namelijk de 13-jarige Zafanya Kersten een hoofdrol. De jonge actrice had al ervaring opgedaan in musicals, zoals Annie en The Sound Of Music. Het hele gezin gaat zondag naar de première van de laatste slijmfilm en ziet dan het eindresultaat voor het eerst.

Zafanya combineert de brugklas op de Bergense A. Roland Holst school met een vooropleiding dans op het Lucia Marthas Instituut in Amsterdam. Zafanya spreekt samen met haar jongere zus Ezmeyah ook stemmen in voor series. Haar zus speelt ook in Tina Turner De Musical in Utrecht.

De ‘Allergrootste Slijmfilm' is de derde en laatste van een reeks, na de ‘Grote Slijmfilm’ en de ‘Nog Grotere Slijmfilm’. In het verhaal moeten de acteurs over de hele wereld op zoek naar nieuwe ingrediënten voor slijm, nu de voorraad op is. Dat levert de nodige capriolen op. Een groot deel van de opnames vonden plaats in de dierentuin in Emmen.

Vanaf woensdag draait de film in bioscopen in het hele land.
Pin It