Afgelopen week is alles opgebouwd zodat dit weekend Hargen aan Sail na lange tijd weer kan worden gevierd. Tot en met zondag staan sporten en feesten centraal aan het Hargense strand.

Sportactiviteiten vinden plaats op het strand. Hier is gelegenheid mee te doen aan beachsoccer, zeilregatta, ultimate frisbee, yoga on the beach, jeu de Boules en golfsurf- en windsurfclinics. Ook is er een kinderdorp.

De Rabo Feesttent werd vrijdagavond ingewijd door de dj’s van Radio 538. Zaterdagavond vanaf 20:30 uur is het de beurt aan Dj le Tech uit Warmenhuizen. Hij maakt er een feestje van in de Stam&Stam Feesttent. Daarna is het van 22:00 tot 23:30 uur de beurt aan de bekende dj Gerard Ekdom. Het feest wordt om 01:30 uur afgesloten door DJ le Tech.

Zondag is de Hargen Sail Festival Sunday. Na het sportprogramma met tijdens het Open Air Darts een masterclass door dartslegende Co StompΓ© is het feest op het terras met DJ Jacco Silver om 17:00 uur en aansluitend meteen de finale van Hargen Sail, traditioneel met de huisband Jamento. De zondag eindigt rond 23:30 uur.

Entree op elke dag is vijf euro voor onder de 18 en tien euro voor 18 jaar en ouder. Meer info op hargenaansail.nl.
Pin It
Bekeken: 1428x
https://ee.itk.ac.id/data/