Vereniging De Kleine Kikkers organiseert van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus een kleinschalig timmerdorp voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar met een beperking. Op kinderboerderij De Beestenboel in Zuid-Scharwoude kunnen ze zich elke dag van 10:00 tot 14:00 uur onder deskundige begeleiding uitleven met zagen, timmeren en ook sport- en spelactiviteiten.

Deelname kost slechts 1 euro per dag. Meer informatie en aanmelden op kleinekikkers.nl. Neem ook een kijkje op Facebook. Ouders die graag met hun kind willen timmeren en spelen zijn van harte welkom. Dat geldt ook voor mensen die graag vrijwillig willen helpen of een financiΓ«le bijdrage willen doen.

Kleine Kikkers is ook alvast bezig met de opzet voor een eendaagse activiteit tijdens de herfst- of kerstvakantie.
Pin It
Bekeken: 2553x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/