Komende zondag is de laatste van drie zomerse kunstmarkten op de C.F. Zeilerboulevard in Bergen aan Zee. Kunstenaars en antiquaren uit heel Nederland komen naar deze kunstmarkt om hun mooiste werken te laten zien en te verkopen. Ook lokale artiesten zijn present.

Er worden vele soorten kunst vertoond, van schilderen tot keramiek, van glas tot vilt. Kortom voor ieders smaak is iets te bewonderen. Veel werk is in de laatste maanden gemaakt, waardoor de creatieve impact van het corona-virus wordt getoond.

Kunstenaars staan zelf bij hun eigen kraam zodat discussies kunnen ontstaan tussen kunstenaar en publiek. Ook demonstreren diverse makers artistieke technieken en vaardigheden. De markten zijn van 11:00 tot 17:00 uur.
Pin It
Bekeken: 1038x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/