De burgemeester en de wethouders van Heiloo hebben in hun eerste vergadering de verdeling van de taken en portefeuilles vastgesteld. Twee wethouders zijn nieuw: Ronald Vennik namens Heiloo-2000 en Antoine Tromp namens D66. Burgemeester Mascha ten Bruggencate en Rob Opdam (VVD) kennen elkaar al uit de vorige collegeperiode.

Ronald Vennik wordt 1e loco burgemeester en gaat zich bezighouden met Ruimtelijke Ontwikkeling, Wonen, Grondbedrijf en Gemeentelijk Vastgoed, Duurzaamheid, Energie en Klimaat. Hiermee richt hij zich op de ontwikkeling van Heiloo vanuit het ruimtelijk perspectief.

Rob Opdam wordt 2e loco burgemeester en pakt in deze nieuwe periode Verkeer en Vervoer, Financiën, Beheer Openbare Ruimte, Economische Zaken, Cultuurhistorie en Erfgoed op. Een combinatie van portefeuilles die hij in voorgaande termijnen ook heeft vervuld en waarmee hij deze periode zijn focus richt op behoud, versterking en beheer van de openbare ruimte en voorzieningen in Heiloo.

Antoine Tromp wordt derde loco burgemeester en gaat zich bezighouden met de maatschappelijke, sociale en groene omgeving. Daaronder valt de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Jeugdzorg, Participatiewet, Werk en Inkomen, Volksgezondheid, Welzijn en Inclusie, Onderwijs, Kinder- en Buitenschoolse opvang, Sport en Bewegen, Cultuur, Groen, Dierenwelzijn en Buitengebied agrariërs. Hij neemt daarmee zorg, welzijn en welbevinden onder zijn hoede en richt zich de komende periode op een vitalere Heilooër samenleving.

Burgemeester Mascha ten Bruggencate houdt zich zoals gebruikelijk bezig met de wettelijke taken op het gebied van openbare orde en veiligheid. Daarnaast gaat ze zich bezighouden met bestuurlijke coördinatie bij de totstandkoming van de visies voor het stationsgebied en het gebied rondom het Loo-plein en de Witte kerk. Verder wordt ze verantwoordelijk voor de dienstverlening, participatie, bestuurlijke vernieuwing, communicatie, coördinatie vluchtelingenopvang en toerisme en recreatie. (foto: Yvonne ten Bruggencate)
Pin It
Bekeken: 1818x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/