Dax Donders heeft na een prima partij de tweede ronde gehaald van het ITF tennistoernooi op tennispark De Bosmolen in Alkmaar. De 21-jarige tennisser uit Bergen versloeg de Italiaan Lorenzo Bocchi met 6-1 en 6-4.

Bij de vrouwen moest het internationale toernooi afscheid nemen van de Nederlandse favoriet en titelverdedigster Quirine Lemoine. Zij werd met 7-5 en 6-3 verslagen door Maileen Nuudi uit Estland.

Het toernooi gaat donderdag verder. Het wedstrijdschema staat op de toernooiwebsite. Voor de tweede ronde volgt donderdag een loting. Uitslagen komen op de internationale website van het ITF. Zondag zijn de finales op de gravelbanen van Tennisclub Alkmaar.

Zondag is in Alkmaar het ITF Worldtennis toernooi van start gegaan. Het is alweer de 25e editie van dit internationale toernooi, waar jong tennistalent uit de hele wereld naartoe komt om punten te scoren voor de internationale ranglijst. Tot en met zondag zijn er enkel- en dubbelpartijen voor zowel dames als heren en ook gemengd. Het toernooi speelt zich af op tennispark De Bosmolen aan de Terborchlaan, achter IJsbaan De Meent.

Pin It
Bekeken: 2171x
https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/