Bibliotheek Kennemerwaard is vorig jaar gestart met de reeks 'Aan tafel met....' in het Egmondse dorpshuis De Schulp. Mensen uit Egmond-Binnen delen dan ervaringen, kennis en gebeurtenissen, en nodigen zo uit tot een open gesprek. Donderdag 7 juli is de beurt aan Nancy de Jong.

Nancy de Jong is stadsarcheologe en coördinator erfgoed. Ze heeft vele opgravingen gedaan in Alkmaar en omgeving en kan ontzettend veel vertellen over archeologie en de geschiedenis van de Egmondse omgeving. Ook rond de Egmondse abdij heeft ze de bodem al onderzocht. Zo kwam ze weer meer te weten over dit religieus centrum sinds de Middeleeuwen. Nancy de Jong trekt geregeld volle zalen, 'Aan tafel met' biedt de gelegenheid om in kleinere kring eens met haar werk kennis te maken en vragen te stellen.

Aan tafel met... duurt van 10:30 tot 11:30 uur. Aanmelden is gratis via kennemerwaard.op-shop.nl. Wie zelf eens zijn of haar verhaal wil doen kan zich bij Lia Eekhout melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It